Maritiem

MARITIEM

De sector Maritieme Betimmeringen neemt binnen de onderneming een prominente plaats in. De roots liggen in de binnenvaart, zowel luxe particuliere binnenvaartschepen als rederijschepen. Naast de binnenvaart is Hoogendoorn MBI de laatste jaren sterk gegroeid in offshore projecten.

Zowel coasters, kraanschepen, accommodatieschepen en werkplatformen als luxe jachten en passagiersschepen staan op een lijst van recent opgeleverde projecten. Desgewenst is het ook mogelijk het totale interieur (wanden, deuren, plafonds, meubels, stoffering etc) als pakket aangeleverd te krijgen, wereldwijd.

Allround

Alles wat zich in binnen- of buitenland op het water bevindt en moet worden ingericht kan worden uitbesteed aan Hoogendoorn MBI. Flexibel, servicegericht en volgens de gemaakte afspraken produceren en installeren onze mensen alles wat nodig is om een schip of platform op de juiste manier in te richten. Vloeren, wanden, plafonds, installaties, schilderwerk, grootkeukens, speciaal meubilair en vaste betimmeringen kunnen worden overgelaten aan de zorg van onze vaklieden.

Gecertificeerd

Engineers, inkopers, werkvoorbereiders en projectleiders realiseren met hun ervaren medewerkers aan de hand van strakke methodes als ISO 14001 en ISO 9001 de bouwplannen, veelal volgens internationale regelgeving.

State of the Art

Afgezien van enkele disciplines die handmatig moeten worden uitgevoerd worden vrijwel alle werkzaamheden verricht met behulp van de meest moderne machines en gereedschappen. Engineers vertalen de wensen en eisen van opdrachtgevers naar digitale tekeningen die de basis vormen voor het eindproduct zoals werktekeningen of bestanden die de productieapparatuur aansturen.

Hoge kwaliteit

In alles wat wij doen kiezen wij voor kwaliteit, gepaard aan een strakke planning maar met de nodige flexibiliteit om eventuele extra wensen in te passen.