Revalidatiecentrum de Hoogstraat – Utrecht

Project Revalidatiecentrum De Hoogstraat

Locatie Utrecht
Architect Van den Berg Architecten Houten B.V.
Looptijd jan 2014 – aug 2015

Revalidatiecentrum de Hoogstraat in Utrecht is uitgebreid en gerenoveerd. In opdracht van J.P. van Eesteren heeft Hoogendoorn MBI de totale vaste inrichting mogen realiseren zoals; balies, pantry’s, in hoogte verstelbare keukens, garderobekasten, bed achterwanden, woonkamermeubilair en meubilair voor de teamposten. Het pand heeft een extra verdieping gekregen waardoor het nu uit drie verdiepingen beslaat en het vloeroppervlakte ca. 22.000 m2 bedraagt. In de sloopfase zijn nagenoeg alle binnenwanden, dekvloeren en installaties verwijderd, tot alleen het betonskelet en de buitengevel nog overeind stonden. De nieuwe inrichting van het pand bestaat uit veel verschillende afdelingen, waaronder woonkamers, teamposten en bedkamers. De medewerkers en patiënten van revalidatiecentrum De Hoogstraat verbleven gedurende de werkzaamheden op een tijdelijke locatie in Ziekenhuis Overvecht.

Bekijk hieronder de foto’s of ga naar de video impressie.

 

« 1 van 2 »